autor:

licu pop

» » Retete de post

Salata de primavara cu vinete in aluat de bere(de post)

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2010

Ingrediente
o vanata potrivita, 3 4 cartofi, 2 ceape rosii, 3 4 castraveti murati, 1 gogosar murat, un pahar de bere, 4 5 linguri de faina alba, 2 3 lingurite mustar, 50 ml de ulei, o legatura de marar, 2 3 fire de usturoi verde, sare piper, mix de legume, ulei pt prajit, 100 gr de sfecla rosie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Dupa ce sau fiert cartofi in coaja se curata si se taie rondele .la fel se taie ceapa si castraveti.Gogosari se taie julien.Se amesteca toate legumele inrun bol se condimenteaza dupa gust si se adauga maioneza de mustar(vezi salata de beouf de post).Vanata se curata de coaja se taie rondele .Se sareaza si lasa cam 15 minute.Aluatul de bere:intrun bol se pune berea in care se pune un praf de sare se toarna faina pana se face caun aluat de clatie putin mai gros.Cand e gata aluatul se pune in el usturoiul verde si mararul ,sare piper mix de legume.Vanata se trece prin aluat si se prajeste in ulei incins.Dupa ce sa prajit se pune pe un servet sa absoarba uleiul.Se serveste cu sfecla rosie.Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara cu vinete in aluat de bere(de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciorba de post cu loboda

Ciorba de post cu loboda

Se calesc legumele intr-o oala incapatoare, in putin ulei incins, astfel: mai intai, ceapa tocata

3 voturi    5 comentarii
50 min
Retete de post
Chiftelute din legume Karina

Chiftelute din legume Karina

Orezul se pune la fiert in apa cu vegeta.Dupa ce s-a fiert se lasa sa se raceasca. Legumele curatate

19 voturi    16 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Interesant ideea. Merita incercat. Un meniu de post super

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Esti un adevarat bucatar!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Superb preparat,superba prezentare...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      O reteta care merita testata.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      foarte interesant

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • o vanata potrivita
  • 3 4 cartofi
  • 2 ceape rosii
  • 3 4 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • un pahar de bere
  • 4 5 linguri de faina alba
  • 2 3 lingurite mustar
  • 50 ml de ulei
  • o legatura de marar
  • 2 3 fire de usturoi verde
  • sare piper
  • mix de legume
  • ulei pt prajit
  • 100 gr de sfecla rosie

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Pilaf de urzici