Salata de primavara cu vinete in aluat de bere(de post)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Salata de primavara cu vinete in aluat de bere(de post)

Ingrediente

  • o vanata potrivita
  • 3 4 cartofi
  • 2 ceape rosii
  • 3 4 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • un pahar de bere
  • 4 5 linguri de faina alba
  • 2 3 lingurite mustar
  • 50 ml de ulei
  • o legatura de marar
  • 2 3 fire de usturoi verde
  • sare piper
  • mix de legume
  • ulei pt prajit
  • 100 gr de sfecla rosie

Mod de preparare

Dupa ce sau fiert cartofi in coaja se curata si se taie rondele .la fel se taie ceapa si castraveti.Gogosari se taie julien.Se amesteca toate legumele inrun bol se condimenteaza dupa gust si se adauga maioneza de mustar(vezi salata de beouf de post).Vanata se curata de coaja se taie rondele .Se sareaza si lasa cam 15 minute.Aluatul de bere:intrun bol se pune berea in care se pune un praf de sare se toarna faina pana se face caun aluat de clatie putin mai gros.Cand e gata aluatul se pune in el usturoiul verde si mararul ,sare piper mix de legume.Vanata se trece prin aluat si se prajeste in ulei incins.Dupa ce sa prajit se pune pe un servet sa absoarba uleiul.Se serveste cu sfecla rosie.Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise