SALATA DE PUI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
SALATA DE PUI

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • un borcan 800 g castraveciori murati
  • 200 g gogosari acri
  • 800 g rosii
  • 800 g ciuperci proaspete sau din conserva
  • 100 - 200 g iaurt gros (dupa gust)
  • cca 400-500 g maioneza(dupa gust)
  • zeama de lamaie
  • cateva foite varza rosie
  • cateva foite varza alba
  • o legatura ceapa verde
  • cateva fire de usturoi verde
  • morcov dupa gust
  • mazare dupa gust
  • fasole verde dupa gust
  • putina telina
  • boabe de porumb dupa gust
  • mustar dulce dupa gust
  • sare,piper,nucsoara

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa rece cu putina sare si se inlatura spuma care se formeaza in timpul fierberii.

Foitele de varza rosie si varza alba se spala, se taie fasii cat mai subtiri.Rosiile se taie in cubulete(nu se oparesc),castravetii si gogosarii se taie feliute sau cubulete, ceapa si usturoiul se toaca marunt,ciupercile fierte se taie marunt.Porumbul se fierbe alaturi de cubuletele de morcov,telina,mazare si fasole verde.

Carnea si legumele se pot fierbe si la aburi.

Se pregateste dressingul din iaurt,maioneza,mustar, se amesteca bine , se potriveste de sare, piper, nucsoara, zeama de lamaie, mustar.

Toate ingredientele se amesteca cu pieptul de pui fiert taiat cubulete, se toarna dressingul si se amesteca cu grija.

Se serveste rece ornata cu salata verde, masline,felii de ou fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise