Pieptul de pui se fierbe in apa rece cu putina sare si se inlatura spuma care se formeaza in timpul fierberii.
Foitele de varza rosie si varza alba se spala, se taie fasii cat mai subtiri.Rosiile se taie in cubulete(nu se oparesc),castravetii si gogosarii se taie feliute sau cubulete, ceapa si usturoiul se toaca marunt,ciupercile fierte se taie marunt.Porumbul se fierbe alaturi de cubuletele de morcov,telina,mazare si fasole verde.
Carnea si legumele se pot fierbe si la aburi.
Se pregateste dressingul din iaurt,maioneza,mustar, se amesteca bine , se potriveste de sare, piper, nucsoara, zeama de lamaie, mustar.
Toate ingredientele se amesteca cu pieptul de pui fiert taiat cubulete, se toarna dressingul si se amesteca cu grija.
Se serveste rece ornata cu salata verde, masline,felii de ou fiert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii