Se curata ananasul de coaja si se indeparteaza miezul dupa care se taie in rondele si apoi in cubulete mici. Se curata maslinele de samburi sau se folosesc masline fara samburi. Se taie ardeiul capia in cubulete marunte. Se taie trei felii de cascaval in cubulete marunte sau se foloseste un mix de branzeturi. Se pregateste pieptul de pui pentru gratar asezonandu-se cu vegeta si boia dulce sau cu condimente pentru carne de pui, dupa care se taie in bucatele mai mici. Se unge tava grill cu putin ulei de masline si se face puiul la gratar. Ulterior, intr-un recipient mai mare se adauga toate ingredientele in straturi alternative. Se pastreaza la frigider jumatate de ora inainte de servire.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii