Se dezoseaza puiul si se pune la marinat.
Se tine in aceasta marinata 1-2 ore dupa care se pune pe gratar pentru a se frige, cand este facut bine(pieptul de pui) pe ambele parti se ia de pe grill.
Se spala si se taie: salata, ceapa verde, ceapa rosie; broccoli se pune la fiert 5 minute, se scurge si se trage in putin unt la tigaie nu se lasa mult pentru a se evita ruperea lui
Se fac crutoane din paine(painea se taie in bucatele mici si se pune la tava in cuptor se poate pune peste paine un pic de ulei de masline cand sunt gata se scot din cuptor si se pun in salata.Se taie pieptul de pui felii subtiri. Se taie branza in cubulete. Se amesteca toate ingredientele se sareaza si pipereaza.
Pentru dressing folosim: ulei de masline si otet balsamic.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna,

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii