Pieptul de pui se fierbe si apoi se taie cubulete.
Ceapa,usturoiul,ouale,mararul se taie cum dorim noi de mari sau de mici.
Totul se pune intr-un bol mare, se amesteca cu cele 6-8 linguri de maioneza(eu pun maioneza dupa ce gust).
Se condimenteaza dupa gust.In fiecare an de pasti fac aceasta delicioasa salata,pentru ca in acest timp ceapa si usturoiul verde sunt fragede si bune la gust.Pofta buna !!!
Va urez un Paste fericit !!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii