Pieptul de pui se fierbe si apoi se taie cubulete.
Ceapa,usturoiul,ouale,mararul se taie cum dorim noi de mari sau de mici.
Totul se pune intr-un bol mare, se amesteca cu cele 6-8 linguri de maioneza(eu pun maioneza dupa ce gust).
Se condimenteaza dupa gust.In fiecare an de pasti fac aceasta delicioasa salata,pentru ca in acest timp ceapa si usturoiul verde sunt fragede si bune la gust.Pofta buna !!!
Va urez un Paste fericit !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii