autor:

» » Aperitive

Salata de pui si branza Feta

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
-1 piept de pui, -100 g branza Feta, -100 g masline negre, -1 salata verde, -4 rosii, -2 castraveti, -2 ridichi, -2-3 linguri de ulei de masline, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli carnea, o fierbi in apa cu sare si, cand e gata, o dezosezi si o tai bucatele. Speli salata, o rupi bucati si o pui intr-un castron cu carnea taiata. Cureti rosiile, castravetii si ridichile, le tai felii si le adaugi peste celelalte ingrediente, impreuna cu branza taiata bucati si maslinele. Potrivesti de sare si piper, torni si putin ulei si amesteci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui si branza Feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 piept de pui
  • -100 g branza Feta
  • -100 g masline negre
  • -1 salata verde
  • -4 rosii
  • -2 castraveti
  • -2 ridichi
  • -2-3 linguri de ulei de masline
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Turte cu branza fondue