autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata de pui si branza Feta

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
-1 piept de pui, -100 g branza Feta, -100 g masline negre, -1 salata verde, -4 rosii, -2 castraveti, -2 ridichi, -2-3 linguri de ulei de masline, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli carnea, o fierbi in apa cu sare si, cand e gata, o dezosezi si o tai bucatele. Speli salata, o rupi bucati si o pui intr-un castron cu carnea taiata. Cureti rosiile, castravetii si ridichile, le tai felii si le adaugi peste celelalte ingrediente, impreuna cu branza taiata bucati si maslinele. Potrivesti de sare si piper, torni si putin ulei si amesteci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui si branza Feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini-sandwich

Mini-sandwich

Feliile de paine le-am taiat la marimea potrivita - pentru a putea fi servite dintr-o singura imbucatura!

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Paine umpluta cu branza

Paine umpluta cu branza

Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 piept de pui
  • -100 g branza Feta
  • -100 g masline negre
  • -1 salata verde
  • -4 rosii
  • -2 castraveti
  • -2 ridichi
  • -2-3 linguri de ulei de masline
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura