Se curata riscovii si se dau un clocot. Ceapa se curata si se taie pestisori. cantitatile se pun dupa gust.
Se prepara otetul ca si pentru gogosari, 1 parte otet 2 parti apa si se pune la fiet. Se adauga cite o lingura de sare si una de zahar la 1 l. Se pun foi de dafin, boabe de piper, enibahar, mustar, dupa gust (se pot lua si condimente la plic pentru muraturi in otet). Se pune ceapa si se lasa 5 minute sa clocoteasca dupa care se adauga ciupercile. Se mai lasa aproximativ 5 min sa clocoteasca. Se pun in borcane, si apoi se sterilizeaza.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii