Mod de preparare
Se fierb oule de gaina. Intre timp se spala legumele. Se taie castravetele rondele, rosiile se cresteaza in sferturi. Se amesteca legumele intr-un bol. Se taie branza in cubulete, Se amesteca din nou salata, dar cu gripa, sa nu zdrobiti branza.
Se adauga uleiul de masline, la final, se adauga si ouale curatate si taiate in sferturi. Puteti servi aceasta salata alaturi de crutoane sau fara paine (asa cum am servit-o eu).
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii