autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Salate

Salata de rucolla cu peste afumat

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2011

Ingrediente
•1 peste afumat 250 g, •150 g rucolla, •1 portocala, •1 ceapa rosie, •30 g de chivas, •10 migdale, •8-10 masline feliate, •ulei de masline si acetto balsamico, •sare, •piper, •3 castraveti acri

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati de carne; rucolla se spala si se usuca, se adauga pestele peste, se taie castravetii acrii in feliute subtiri, se adauga maslinele feliate si migdalele, se toaca ceapa rosie jullien si firele de chivas si se adauga in salata noastra.

Separat pregatim dressingul din ulei de masline si acetto balsamico se sareaza si se pipereaza se va adauga in salata cu putin timp inainte de servire

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rucolla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu peste

Salata cu peste

Se pune la prajit pestele 10 min dupa care se adauga jumate de lamaie si se mai lasa inca 5 min si

4 voturi    6 comentarii
25 min
Salate cu peste
Salata de ton cu crema de branza

Salata de ton cu crema de branza

Se scurge bine pestele de lichidul din conserva, apoi se amesteca cu usturoiul pisat, zeama de lamaie,

17 voturi    9 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

    Se vede ca azi e dezlegare la peste.... Parca e concurs...care mai de care cu bunatati facute din peste. Minunat !

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

    hmmm...ce bine arata!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • •1 peste afumat 250 g
  • •150 g rucolla
  • •1 portocala
  • •1 ceapa rosie
  • •30 g de chivas
  • •10 migdale
  • •8-10 masline feliate
  • •ulei de masline si acetto balsamico
  • •sare
  • •piper
  • •3 castraveti acri

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Sidy (Chef de cuisine)

Se vede ca azi e dezlegare la peste.... Parca e concurs...care mai de care cu bunatati facute din peste. Minunat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
salata cu migdale