autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Salate

Salata de rucolla cu peste afumat

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2011

Ingrediente
•1 peste afumat 250 g, •150 g rucolla, •1 portocala, •1 ceapa rosie, •30 g de chivas, •10 migdale, •8-10 masline feliate, •ulei de masline si acetto balsamico, •sare, •piper, •3 castraveti acri

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati de carne; rucolla se spala si se usuca, se adauga pestele peste, se taie castravetii acrii in feliute subtiri, se adauga maslinele feliate si migdalele, se toaca ceapa rosie jullien si firele de chivas si se adauga in salata noastra.

Separat pregatim dressingul din ulei de masline si acetto balsamico se sareaza si se pipereaza se va adauga in salata cu putin timp inainte de servire

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rucolla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Icre de pastrav (conservare)

Icre de pastrav (conservare)

icrele se spala cu un jet de apa rece intr-o strecuratoare. intr-un borcam pe pune succesiv cate

20 voturi    6 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata de cartofi cu ton si sos de usturoi

Salata de cartofi cu ton si sos de usturoi

Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat

14 voturi    3 comentarii
1h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

    Se vede ca azi e dezlegare la peste.... Parca e concurs...care mai de care cu bunatati facute din peste. Minunat !

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

    hmmm...ce bine arata!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • •1 peste afumat 250 g
  • •150 g rucolla
  • •1 portocala
  • •1 ceapa rosie
  • •30 g de chivas
  • •10 migdale
  • •8-10 masline feliate
  • •ulei de masline si acetto balsamico
  • •sare
  • •piper
  • •3 castraveti acri

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Sidy (Chef de cuisine)

Se vede ca azi e dezlegare la peste.... Parca e concurs...care mai de care cu bunatati facute din peste. Minunat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de Creveti in Crusta de Susan cu sos Cogniac