autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Salate

Salata de rucolla cu peste afumat

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2011

Ingrediente
•1 peste afumat 250 g, •150 g rucolla, •1 portocala, •1 ceapa rosie, •30 g de chivas, •10 migdale, •8-10 masline feliate, •ulei de masline si acetto balsamico, •sare, •piper, •3 castraveti acri

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati de carne; rucolla se spala si se usuca, se adauga pestele peste, se taie castravetii acrii in feliute subtiri, se adauga maslinele feliate si migdalele, se toaca ceapa rosie jullien si firele de chivas si se adauga in salata noastra.

Separat pregatim dressingul din ulei de masline si acetto balsamico se sareaza si se pipereaza se va adauga in salata cu putin timp inainte de servire

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rucolla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de cartofi cu ton si sos de usturoi

Salata de cartofi cu ton si sos de usturoi

Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat

14 voturi    3 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata cu ton cu salata verde

Salata cu ton cu salata verde

Desfacem conserva de ton si o punem la scurs intr-o strecuratoare. Nu aruncam uleiul , pentru ca

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

    Se vede ca azi e dezlegare la peste.... Parca e concurs...care mai de care cu bunatati facute din peste. Minunat !

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

    hmmm...ce bine arata!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • •1 peste afumat 250 g
  • •150 g rucolla
  • •1 portocala
  • •1 ceapa rosie
  • •30 g de chivas
  • •10 migdale
  • •8-10 masline feliate
  • •ulei de masline si acetto balsamico
  • •sare
  • •piper
  • •3 castraveti acri

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Sidy (Chef de cuisine)

Se vede ca azi e dezlegare la peste.... Parca e concurs...care mai de care cu bunatati facute din peste. Minunat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Raci de Dunare fierti Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Salata cu somon fumme