Scrumbia se eviscereaza,se spala,se curata de pielita,se dezoseaza si se lasa la desarat cca 25-30 minute(se poate in apa sau lapte, la temperatura camerei);
Dupa desarare,se scot,se scurg bine si se taie in bucati potrivite,dupa care se pun intr-un bol de salata;
Cartofii se spala bine,se pun la fiert,in coaja,in apa cu putina sare,iar dupa fierbere,se lasa la racit,se curata si se taie cuburi mai mari,adaugandu-se peste scrumbie;
Ceapa se taie felii subtiri sau rondele,se adauga peste cartofi si se asezoneaza,dupa gust;
Separat se pregateste un dressing din otet,ulei,patrunjelul taiat fin,sare si se pune peste restul ingredientelor amestecand usor pana la omogenizare.
Pentru gust se pot adauga masline,intregi sau fara samburi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii