autor:

COPILOU

» » Salate

Salata de sfecla by copilou

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Ingrediente
-o sfecla potriita 500g, -hrean, -sare, -ulei, -otet

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se ia sfecla si se curata bine sub jet de apa, apoi se pune la fiert, se fierbe circa 1-2h, se incearca cu o furculita cand aceasta patrunde usor in sfecla inseamna ca este fiarta.
Se lasa sa se raceasca sii se curata de coaja,se taie felii sau se da pe razatoare.
Eu am ales sa o dau pe razatoare, insa trebuie rasa mare, apoi am pus hreanul, sarea, uleiul si otetul peste si le-am amestecat bine.
Se poate servi la fripturi, dar si la mancaruri de post si se poate tine la frigider intr-o caserola cateva zile pana la o saptamana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla by copilou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

Coci vinetele si le cureti, iar dupa ce le-ai scurs zeama le toci bine bine. Le pui apoi intr-un

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate de legume
SALATA  SANATOASA

SALATA SANATOASA

Rosiile se spala si se taie feliute,castravetii se spala,se curata de coaja si se taie felii subtiri,usturoiul

12 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Simplu si bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte buna si sanatoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Gustoasa si sanatoasa...

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      salata de sfacla e mult mai buna coapta in cuptor. iar ca si condiment suplimentar,chimenul nu trebuie sa lipseasca

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Foarte gustoasa, fac si eu destul de des.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Avind originea in zona mediteraneana, sfecla rosie (Beta vulgaris) este o specie alimentara deosebit de nutritiva, avind si multe aplicatii terapeutice, din pacate insuficient studiate si exploatate. Pe linga gustul deosebit de placut, are avantajul ca este usor digerabila, fiind bogata in vitaminele A, B, C si PP, potasiu, fier, calciu, proteine, hidrati de carbon, zaharuri, glutamina. Este deosebit de eficienta in viroze, anemii, imunitate scazuta, nevroze, demineralizare, tuberculoza, cancer, regleaza functiile hepatice, fiind usor digerabila.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Foarte buna salata de sfecla,foarte buna pentru ficat si in general pentru organism.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      E o salaa foarte sanatoasa. Fac foarte des, o savurm cu placere.

    • Fara foto

      flori de piatra , 20 ianuarie 2010

      Desigur....f. buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -o sfecla potriita 500g
  • -hrean
  • -sare
  • -ulei
  • -otet

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Estera Flori (Chef de cuisine)

Simplu si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Mini ardei umpluti cu branza Mini ardei umpluti cu branza

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei. Adaugam smantana, ouale

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Turnulete de pui, vinete si dovlecei Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica, iar celalalt il taiem la fel ca pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de sfecla rosie