Se ia sfecla si se curata bine sub jet de apa, apoi se pune la fiert, se fierbe circa 1-2h, se incearca cu o furculita cand aceasta patrunde usor in sfecla inseamna ca este fiarta.
Se lasa sa se raceasca sii se curata de coaja,se taie felii sau se da pe razatoare.
Eu am ales sa o dau pe razatoare, insa trebuie rasa mare, apoi am pus hreanul, sarea, uleiul si otetul peste si le-am amestecat bine.
Se poate servi la fripturi, dar si la mancaruri de post si se poate tine la frigider intr-o caserola cateva zile pana la o saptamana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii