Sfecla,spalata,se fierbe;dupa ce este fiarta(cca 1 ora sau putin mai mult),se curata,apoi,cu un cutit riglat,sau normal se taie felii(vezi poza).Cu cutit riglat,arata mai frumos.
Facem saramura din:apa,otet,zahar,sare,piper,chimen.
Sfecla,taiata,o punem in saramura;se amesteca bine,apoi se pune intr-un borcan.
Se pune in frigider si se ia,cit este nevoie;se poate servi,in ziua in care se face.
Daca va place,presarati,cind serviti,niste hrean ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii