Pun sfecla la fiert intr-o oala,cel putin 2 ore.Eu iau sfecla rosie bucati mici,deoarece este mai dulce la gust si nu este atoasa sau tare.
Incercam cu furculita sa vedem daca este fiarta si daca este, o scoatem din oala si o lasam sa se racoreasca cateva minute.Apoi o curatam, o taiem in cuburi, o punem intr-un boll, peste care punem ceasca de ulei,un pachet de Knorr salad dressing grecesc,sare, piper si otet de mere cu miere de albine.Amestecam totul bine ca sa se patrunda uleiul si otetul in toata cantitatea de sfecla.Apoi o punem in borcane cu filet si o fierbem cel putin 45 de minute la bein-marie.Dupa ce am terminat o lasam sa se raceasca in apa in care se afla si o depozitam in camara a doua zi.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii