Eu am folosit de aceasta data sosul de maioneza de migdale.
Sfecla se curata de coaja, perele se curata de mijlocul cu seminte. Sfecla se da pe razatoarea mare si se stropeste cu zeama de lamaie. Perele se taie in cubulete si se amesteca cu sfecla doar in momentul servirii pentru a a-si pastra mai bine culorile.
Pe o farfurie de servire se aseaza sfecla si perele, se amesteca usor, pe deasupra se toarna sosul si se mai presara seminte de floarea soarelui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii