Somonul se taie in felii subtiri. Peste se pune coriandru, castravetele tocat marunt, si arpagicul. Sucul de la lamai se toarna peste somon. Se adauga uleiul de masline. Se tin la frigider 3 ore.
Ouale de prepelita se fierb 7 minute si apoi se curata de coji.
In smantana se pune sare, piper si arpagic. In momentul servirii platoul este decorat cu oua de prepelita si castravete taiate rondele. Langa somon se pun cateva linguri de smantana sau dupa preferinte preparam sosul knorr salad dressing.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii