Reteta postata pe: 09 iunie 2009
Ingrediente
1 kg spanac, ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Spanacul curatat se spala bine, apoi se opareste, daca frunzele sunt prea mari se pot taia bucati, se lasa sa se raceasca;
Intr-un castron se pune ulei, zeama de lamaie si putina sare, se amesteca bine si se pipereaza dupa gust. Se adauga spanacul si se amesteca cu atentie, ca sa nu se rupa frunzele
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de spanac" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Spalam spanacul in mai multe ape si-l lasam la scurs. Daca frunzele sunt mari, le maruntim putin.
2
5 voturi
3 comentarii
20 min
PREPARARE:
Se amesteca ouale cu faina si se face un aluat care sta la frigider pentru 1/2 ora.
1 vot
2 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate