Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste slanina pe ambele parti pana devine crocanta. Se scoate si se lasa sa se scurga pe servet absorbant, se faramiteaza apoi si se dau deoparte;
Se bat ouale si se condimenteaza cu sare si piper, se pun in tigaie si se prajesc pana se umfla, se intoarce omleta pe partea cealalta si se mai prajeste pana ce s-a intarit. Se scoate omleta pe o farfurie si se taie felii subtiri;
se amesteca uleiul de masline cu zaharul, otetul, sarea si piperul, pana cand se obtine un sos de salata legat;
Se spala spanacul, se indeparteaza coditele mari si se zvanta, frunzele mari se rup bucati;
Se curata si spala ciupercile si ceapa verde, se spala si se taie felii;
Se pun spanacul, ciupercile si ceapa imtr-un castron, deasupra se presara omleta feliata si slanina, apoi se toarna sosul peste salata si se amesteca bine. Se aranjeaza si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii