- Se pun ciupercile la fiert cu apa rece, un praf de sare si laptele dulce.
- Salata se curata, se spala la jet de apa rece, se rupe bucatele si se pune in salatiera. Se pune varza taiata cat mai subtire (fideluta), castravetele, morcovul si telina care se dau pe razatoarea mica.
- Ceapa, mararul, patrunjelul se pun in salata tocate marunt.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.
- Se pun ciupercile taiate subtiri sau dupa preferinte. Se adauga smantana, sare, piper praf si otet balsamic dupa gust.
- Dupa ce salata se amesteca se orneaza cu ou fiert taiat rondele, feliute de rosii si capsuni.
Se serveste dupa cum aveti placerea.
Se adauga si un pic de suflet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii