Salata de suflet a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 capatana salata verde
  • * 1/4 varza alba
  • * 1 castravete
  • * 1 morcov
  • * 1 telina
  • * 2 fire ceapa verde
  • * 1 rosie
  • * 1 ou fiert
  • * 200 g ciuperci champignon
  • * 15 capsuni potrivite ca marime
  • * 1 lingura marar verde
  • * 1 lingura patrunjel verde
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri apa
  • * 2 linguri pline cu smantana
  • * otet balsamic
  • * 100 ml lapte dulce
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Se pun ciupercile la fiert cu apa rece, un praf de sare si laptele dulce.

- Salata se curata, se spala la jet de apa rece, se rupe bucatele si se pune in salatiera. Se pune varza taiata cat mai subtire (fideluta), castravetele, morcovul si telina care se dau pe razatoarea mica.

- Ceapa, mararul, patrunjelul se pun in salata tocate marunt.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.

- Se pun ciupercile taiate subtiri sau dupa preferinte. Se adauga smantana, sare, piper praf si otet balsamic dupa gust.

- Dupa ce salata se amesteca se orneaza cu ou fiert taiat rondele, feliute de rosii si capsuni.

Se serveste dupa cum aveti placerea.

Se adauga si un pic de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise