Pieptul de pui se taie cubulete , se prajeste in unt la tigaie la foc iute se adauga condimentele(cimbru, rozmarin) dupa care se scoate si se pune pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de grasime. Se taie salata, castraveti, ardei si rosiile cubulete, ceapa julien, ouale se taie in jumatate sau se pot lasa intregi(daca nu avem oua de prepelta se toate si cu oua normale taiate in 4), sunca se taie in feliute de ½ de centimentru, se adauga caperele, se rupe branza in bucati potrivite. Se amesteca bine toate ingredientele se adauga dressing-ul si se poate servi.
Design: Frunze de salata verde creata.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii