Pieptul de pui se taie cubulete , se prajeste in unt la tigaie la foc iute se adauga condimentele(cimbru, rozmarin) dupa care se scoate si se pune pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de grasime. Se taie salata, castraveti, ardei si rosiile cubulete, ceapa julien, ouale se taie in jumatate sau se pot lasa intregi(daca nu avem oua de prepelta se toate si cu oua normale taiate in 4), sunca se taie in feliute de ½ de centimentru, se adauga caperele, se rupe branza in bucati potrivite. Se amesteca bine toate ingredientele se adauga dressing-ul si se poate servi.
Design: Frunze de salata verde creata.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii