autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Salata de ton

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Ingrediente
150g cartofi natur fierti, 30g oabe de porumb fiert(se gaseste fie conservat.fie congelat), 30 g masline rondele fara simburi, 150g ton conserva sau(ton marinat), 20g suc de lamiie, 20g capere, 30g salata verdetaiata julien, 20g sos de mustat cu hrean, 2gsare, 2g piper, 30g lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

13 voturi

Mod de preparare

1.intr-un castron de iena se aseaza cartofi natur taiati cubulete mici presaram sare piper .
2. Asezam salata taiata julien de jur imprejur ,adaugam boabele de porumb,maslinele rondele,tonul in ulei,caperele sucul de lamiie sosul de mustar si lamiia taiata feli subtiri.Usor ,gustos si sanatos .Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salata de varza cu ton

Salata de varza cu ton

Spalam varza, o scurgem si o tocam fideluta. Nu imi iese mie asa bine tocatul verzei fideluta, dar

3 voturi    0 comentarii
15 min
Salate diverse
Salata verde cu ton

Salata verde cu ton

Se spala salata si se taie fasiute. Ceapa rosie se taie rondele. Ardeii capia se curata de seminte

27 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

13 voturi

Ingrediente

  • 150g cartofi natur fierti
  • 30g oabe de porumb fiert(se gaseste fie conservat.fie congelat)
  • 30 g masline rondele fara simburi
  • 150g ton conserva sau(ton marinat)
  • 20g suc de lamiie
  • 20g capere
  • 30g salata verdetaiata julien
  • 20g sos de mustat cu hrean
  • 2gsare
  • 2g piper
  • 30g lamiie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de Pangasius pe grill cu amestec de legume