Pastele le fierb in apa cu sare pina sint moi al-dente.
Intr-un castron adaug rosiile taiate cuburi mari,ceapa solzi,maslinele taiate si amestec totul bine.Tonul eu il pun intr-o strecuratoare ca sa se scurga de ulei sau apa.Il pun in castronul cu rosii si adaug si brinza sarata taiata cubulete pastele fierte si racite.Amestec totul usor se da la gust cu sare, piper si putin ulei.Este foarte gustoasa salata si rapid de facut.Este bine venita la un prinz usor sau cina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii