Ingrediente
50 g valeriană, 2 ouă fierte tari, 100 g mozzarella, 1 roșie, 1 ardei kapia, 3 căței de usturoi, 1 lingură oțet balsamic, 1 lingură ulei de măsline, 2 linguri de hrean ras în oțet, opțional: semințe de floarea soarelui neprajite
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Este cea mai bună salată pe care am încercat-o vreodată!
Pe lângă faptul că este gustoasă, această salată este și foarte sănătoasă. Valeriana, cunoscută și sub numele de salata mielului sau fetică, are un conținut caloric mic, de doar 21 de calorii la 100 g și este bogată în minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu), vitamine (A, B1, B2, B6, B9, C, E, PP, K), acizi grași esențiai omega-3, fibre și clorofilă.