Spălăm valeriana, o scurgem apoi o așezăm într-un bol peste care adăugăm ardeiul kapia tăiat feliuțe, roșiile, usturoiul tăiat cubulețe mici, ouăle, mozzarella și semințele de floarea soarelui. Apoi, facem un dressing din oțet balsamic, ulei de măsline și hrean, care îl turnăm peste salată.
Este cea mai bună salată pe care am încercat-o vreodată!
Pe lângă faptul că este gustoasă, această salată este și foarte sănătoasă. Valeriana, cunoscută și sub numele de salata mielului sau fetică, are un conținut caloric mic, de doar 21 de calorii la 100 g și este bogată în minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu), vitamine (A, B1, B2, B6, B9, C, E, PP, K), acizi grași esențiai omega-3, fibre și clorofilă.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii