Varza trebuie sa aiba frunzele mai subtiri si bine indesata. Daca are frunze vestejite se curata, apoi se desfac foile une cate una, se taie si se scoate cotorul de la fiecare frunza, dupa care se ruleaza cate doua, sau trei frunze si se toaca foarte subtire, fideluta. Varza astfel tocata se pune intr-un castron, se presara sare si se freaca bine si se lasa in repaus 30 de minute, apoi se stoarcede zeama care s-a lasat si se aseaza in salatiera.
Intr-un bol se goleste plicul cu Knorr Salad Dressing Grecesc, care se dizolva cu 3 linguri apa si 3 linguri ulei, se adauga otetul balsamic, maioneza din usturoi, laptele dulce, mararul, sarea si piperul dupa gust, se amesteca si se pune peste varza in salatiera.
Se orneaza cu felii de rosii taiate subtiri si patrunjel verde.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii