Varza trebuie sa aiba frunzele mai subtiri si bine indesata. Daca are frunze vestejite se curata, apoi se desfac foile une cate una, se taie si se scoate cotorul de la fiecare frunza, dupa care se ruleaza cate doua, sau trei frunze si se toaca foarte subtire, fideluta. Varza astfel tocata se pune intr-un castron, se presara sare si se freaca bine si se lasa in repaus 30 de minute, apoi se stoarcede zeama care s-a lasat si se aseaza in salatiera.
Intr-un bol se goleste plicul cu Knorr Salad Dressing Grecesc, care se dizolva cu 3 linguri apa si 3 linguri ulei, se adauga otetul balsamic, maioneza din usturoi, laptele dulce, mararul, sarea si piperul dupa gust, se amesteca si se pune peste varza in salatiera.
Se orneaza cu felii de rosii taiate subtiri si patrunjel verde.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii