autor:

tradaro

» » Salate

Salata de varza cu mere a la Tradaro

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
* 1/4 varza alba, * 3 mere acrisoare, * 2 ardei grasi, * 2 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro, * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean, * 3 linguri ulei de masline, * 3 linguri cu apa, * 2 linguri cu smantana, * 2 linguri otet balsamic alb, * zeama de la o lamaie, * 1/2 legatura patrunjel verde, * 1/2 legatura marar verde, * sare, * piper negru praf, * 1/4 chili, * frunze de trifoi, * petale de trandafiri

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

- Varza se taie subtire, cat mai fin (fideluta) si se pune in salatiera. Merele se dau pe razatoarea mare si se stropesc bine cu zeama de lamaie. Ardeii grasi se taie cat mai mici in feliute foarte subtiri.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline, smantana, maioneza din usturoi a la Tradaro, otet balsamic alb, sare, piper negru praf dupa gust, patrunjelul si mararul tocate marunt.
- Totul se rastoarna in salatiera si se amesteca bine pentru ca Dressingul sa patrunda bine salata.
- Se orneaza cu frunze de trifoi si petale de trandafiri care sunt comestibile.
Este o salata care se serveste cu mare placere.

Se adauga si un strop de suflet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de varza cu mere a la Tradaro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

-Mai întâi se pregătesc coșulețele din bacon. Pentru acestea avem nevoie de 2 tăvi

5 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Salata de legume cu naut

Salata de legume cu naut

Eu am folosit naut fiert acasa ,dar se poate folosi naut din conserva . Daca doriti sa fierbeti nautul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    TRIFOI - Trifoiul cu patru foi seamana foarte bine deasemenea cu o cruce, care era venerata dinaintea lui Hristos de multe popoare. (asta doar pentru cei care cred ca crucea este un simbol al crestinismului) Trifoiul este comestibil si foarte nutritiv. Unii chiar cred ca te poate scapa de cancer. Oamenii din vechime poate chiar se credeau norocosi cand gaseau planta, ca mai schimbau si ei meniul (compus numai din cartofi). Trifoiul Rosu (Trifolium pratense) este dulce, delicios si bogat in minerale. Este bun proaspat dar si putin uscat. Trifoiul de camp este dulce la gust si bogat in minerale. Acesta poate fi consumat proaspat, dar si uscat. Trifoi alb (Trifolium repens) Mierea de trifoi alb este o miere cu proprietăţi deosebite, de calitate excelentă, de culoare deschisă, cu o aromă puţin pronunţată dar agreabilă, cu cristalizare fină.

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Ar fi interesant sa stiu care sunt frunzele de trifoi comestibile?

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • * 1/4 varza alba
  • * 3 mere acrisoare
  • * 2 ardei grasi
  • * 2 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * 2 linguri cu smantana
  • * 2 linguri otet balsamic alb
  • * zeama de la o lamaie
  • * 1/2 legatura patrunjel verde
  • * 1/2 legatura marar verde
  • * sare
  • * piper negru praf
  • * 1/4 chili
  • * frunze de trifoi
  • * petale de trandafiri

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

tradaro (Chef de cuisine)

TRIFOI - Trifoiul cu patru foi seamana foarte bine deasemenea cu o cruce, care era venerata dinaintea lui Hristos de multe popoare. (asta doar pentru cei care cred ca crucea este un simbol al crestinismului) Trifoiul este comestibil si foarte nutritiv. Unii chiar cred ca te poate scapa de cancer. Oamenii din vechime poate chiar se credeau norocosi cand gaseau planta, ca mai schimbau si ei meniul (compus numai din cartofi). Trifoiul Rosu (Trifolium pratense) este dulce, delicios si bogat in minerale. Este bun proaspat dar si putin uscat. Trifoiul de camp este dulce la gust si bogat in minerale. Acesta poate fi consumat proaspat, dar si uscat. Trifoi alb (Trifolium repens) Mierea de trifoi alb este o miere cu proprietăţi deosebite, de calitate excelentă, de culoare deschisă, cu o aromă puţin pronunţată dar agreabilă, cu cristalizare fină.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Cum sa pregatesti quinoa: Pune quinoa intr-o sita si clateste-o cu apa rece de 2-3 ori pentru a elimina gustul amar al acesteia; Adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )