Spălăm legumele. Varza și sfecla se dau pe răzătoare sau se toacă mărunt.
Se amestecă chimenul cu varza și apoi se așează în borcane straturi alternative de varză și sfeclă. Se iau 2plicuri Pikant fix și se fierb la foc mic cu 3l apă, 0,6l oțet și 300g zahăr, amestecându-se continuu. După fierbere conținutul se toarnă în borcane peste salată.
După răcire, borcanele se depozitează în cămară.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii