Spălăm legumele. Varza și sfecla se dau pe răzătoare sau se toacă mărunt.
Se amestecă chimenul cu varza și apoi se așează în borcane straturi alternative de varză și sfeclă. Se iau 2plicuri Pikant fix și se fierb la foc mic cu 3l apă, 0,6l oțet și 300g zahăr, amestecându-se continuu. După fierbere conținutul se toarnă în borcane peste salată.
După răcire, borcanele se depozitează în cămară.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii