Mod de preparare
Varza se taie taitei, se freaca cu sare, se lasa 1 ora;
Gulia, morcovul, merele spalate si curatate se dau pe razatoarea mare;
Ardeiul gras, spalat si curatat de seminte, se taie fasii subtiri;
Frunzele de telina, marar si patrunjel se spala si se toaca marunt;
Varza se stoarce, se aseaza in castron, se adauga merele scurse de suc, morcovul, gulia, ardeiul, verdeata, sucul de lamiie, uleiul;
Se amesteca toate ingredientele si se potrivesc dupa gust cu sarea si piperul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii