1. taiem ceapa juliene si o punem intr-o oala mare si larga impreuna cu uleiul de masline si sare;
2. taiem varza la cutit sau la mixer si o punem peste ceapa;
3. taiem ardeiul rosu felii de cca 2-3 mm si ii punem si pe ei peste varza;
adaugam piper macinat mare, mere de albine o lingura mare si sare dupa gust.
Amestecam usor si lasam pe foc moale cca 15 minute.
Se serveste ca atare sau langa portii de carne

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii