Se aleg vinete frumoase si se coc.Dupa coacere,se curata de coaja si se lasa la scurs,cel putin 12 ore,pe un tocator de lemn usor inclinat.Dupa ce s-au scurs se toaca cu un tocator de lemn,apoi se pun intr-o salatiera.Se amesteca impreuna cu uleiul si cu un praf de sare.Se adauga apoi maioneza si o ceapa tocata marunt.Ardeii capia se coc pe o tava,se curata,iar dupa ce s-au racit se taie pe lung si se umplu cu salata de vinete.
SFAT:Se poate servi pe frunze de salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii