Vinetele se coc pe flacara de la aragaz, dupa ce sunt coapte se indeparteaza pielita cu cutitul, sa spala sub jetul de apa si se toaca cu un cutit de lemn fara lama metalica pentru a nu se oxida.
Separat se taie ceapa foarte marunt si tot separat se prepara maioneza.
Vinetele se amesteca cu putina vegheta dupa gust(cam o lingurita), apoi se adauga ceapa tocata foarte marunt si maioneza.
Pentru maioneza:
Se freaca galbenusurile cu furculita, apoi se mixeaza cu robotul de bucatarie si se pune cate putin ulei.
Se mixeaza iin continuare si se adauga o lingurita de mustar, sarea, o picatura de otet. In continuare se mixeaza adaugandu-se treptat uleiul si mustarul ramas.
Se orneaza cu frunze de patrunjel verde.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii