Se coace vanata pe plita, se curata cand se raceste un pic apoi se pune pe un fund inclinat pentru a se scurge zeama timp de 2-3 ore.
Se toaca vanata si se pune in blender, se mixeaza usor cu uleiul timp de 3 minute.
Se fierbe dovlecelul, se scurge bine apoi se toaca si se adauga in blender.
Se adauga ceapa si usturoiul si se amesteca 2 minute.
Se adauga zeama de lamaie. Apoi maioneza, sarea si patrunjelul. Se mixeaza iar 3 minute.
Se serveste rece alaturi de rosii.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii