Se coace vanata pe plita, se curata cand se raceste un pic apoi se pune pe un fund inclinat pentru a se scurge zeama timp de 2-3 ore.
Se toaca vanata si se pune in blender, se mixeaza usor cu uleiul timp de 3 minute.
Se fierbe dovlecelul, se scurge bine apoi se toaca si se adauga in blender.
Se adauga ceapa si usturoiul si se amesteca 2 minute.
Se adauga zeama de lamaie. Apoi maioneza, sarea si patrunjelul. Se mixeaza iar 3 minute.
Se serveste rece alaturi de rosii.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii