Reteta postata pe: 03 august 2013
Ingrediente
2 vinete mai mari, 1 ceapa mare, Pentru maioneza: 2 oua, ulei, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Coaceti vinetele pe aragaz la foc mediua. Dupa ce s-au copt le lasati cateva minute pentru a se scurge apa, spoi le curatati,le tocati si le puneti intr-un bol. Tocati si o ceapa si o puneti peste vinete Intr-un alt bol faceti maioneza.
Adaugati un galbenus de ou fiert si un galbenus de ou nefiert. Amestecati bine si mai puteni din cand in cand ulei pana se omogenizeaza, adaugati maioneza peste vinete, amestecati bine si puneti sare dupa gust. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se coace vanata pe plita, se curata cand se raceste un pic apoi se pune pe un fund inclinat pentru
1 vot
1 comentariu
3h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate