Coaceti vinetele pe aragaz la foc mediua. Dupa ce s-au copt le lasati cateva minute pentru a se scurge apa, spoi le curatati,le tocati si le puneti intr-un bol. Tocati si o ceapa si o puneti peste vinete Intr-un alt bol faceti maioneza.
Adaugati un galbenus de ou fiert si un galbenus de ou nefiert. Amestecati bine si mai puteni din cand in cand ulei pana se omogenizeaza, adaugati maioneza peste vinete, amestecati bine si puneti sare dupa gust. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii