In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat vreo 15-20 de minute ca sa nu piste.
Intre timp se face maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingurita de mustar si ulei - reteta clasica.
Dupa ce s-a sarat ceapa se arunca peste maioneza impreuna cu vanata si se omogenizeaza cu mixerul.
Sare, piper, niste cascaval si paine prajita si aveti un mic dejun perfect :)
Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Bianqua.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii