Am copt vinetele cam 45 de minute.O vanata pentru fiecare ochi de aragaz.Le-am curatat, scos miezul si le-am lasat sa se scurga pentru o jumatate de ora.Eu am avut o strecuratoare de metal (singura cu gauri foarte mici) dar nu o recomand pentru ca oxideaza vinetele in ea.Cand am vazut ca li se schimba culoarea le-am mutat in alta strecoratoare de palstic.Dupa ce s-au scurs bine le-am tocat cu un cutit, si amestecat cu ceapa tocata marunt, uleiul de masline, smanatana (care le albeste putin) si sarea.Se servesc cu rosii (cui ii place)....sau simple.Cine prefera cu maioneza poate sa inlocuiasca smantana cu maioneza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii