Intr-o tigaie se pune uleiul de masline,in care se prajeste ceapa taiata marunt;cind e aurie,se pune usturoiul batut;cind si usturoiul e prajit,putin,se pune vinata(coapta,curatata,taiata bucati mari).Se amesteca bine,apoi,se pune pasta de rosii;se amesteca bine,se lasa pe foc,pin ace se usuca,putin(citeva minute);se amesteca aproape tot timpul,sa nu se arda.
Se pune zeama de lamiie si sare,dupa gust.Pe urma,se marunteste(manual sau electric);am folosit blender;apoi,punem compozitia pe un platou,farfurie…,ornam dupa plac.
Se serveste rece,ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii