Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa marunt, dupa care o calim in ulei impreuna cu lingurita de chimen, pana devine aurie. Adaugam vinetele, boiaua, iaurtul, sare si piper dupa gust si continuam sa le inabusim impreuna cam 5 minute.
Servim preparatul fierbinte, presarat cu verdeata taiata marunt si cu paine prajita.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeuraDescopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempuraRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii