Salata de vinete cu leurda si maioneza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 fir de ceapa verde
  • cateva frunze de leurda
  • 3-4 linguri de maioneza facuta in casa
  • sare

Mod de preparare

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.

Se intorc pe toate partiile pana cand sunt facute.

Se curata de coaja si se lasa la scurs 10-15 minute.

Ceapa rosie se toaca marunt,se pun si vinetele scurse,frunzele de leurda taiate fasii si se dau prin robotul de bucatarie pana devine totul o pasta.

Ceapa verde am pus-o la sfarsit cand am adaugat si maioneza,dar se poate adauga in robotul de bucatarie cu toate ingredientele.

Se da circa 20 minute la frigider,dupa care se poate servi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul