Salata de vinete cu maioneza si usturoi

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Salata de vinete cu maioneza si usturoi

Ingrediente

  • -4 vinete
  • -2 linguri de lapte praf
  • -2 galbenusuri
  • -1 lingurita de mustar
  • -ulei cat cuprinde
  • -usturoi dupa preferinta fiecaruia
  • -sare

Mod de preparare

Se coc vinetele (eu le-am copt pe tabla si au iesit mai inchise la culoare), se curata si se pun la scurs 4-5 ore. Apoi se ia din vinete cate putin si pe un fund de lemn se bat cu tocatorul de vinete bine, bine. Cand s-au terminat de tocat se pun 2 linguri de lapte praf sa le mai albeasca si sare. Se face apoi maioneza din 2 galbenusuri, 1 lingurita de mustar si ulei cat cuprinde. Se pun apoi 2 linguri cu varf de maioneza peste vinete si se amesteca, apoi se pune usturoiul pisat marunt. Se orneaza dupa preferinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise