Se coc vinetele (eu le-am copt pe tabla si au iesit mai inchise la culoare), se curata si se pun la scurs 4-5 ore. Apoi se ia din vinete cate putin si pe un fund de lemn se bat cu tocatorul de vinete bine, bine. Cand s-au terminat de tocat se pun 2 linguri de lapte praf sa le mai albeasca si sare. Se face apoi maioneza din 2 galbenusuri, 1 lingurita de mustar si ulei cat cuprinde. Se pun apoi 2 linguri cu varf de maioneza peste vinete si se amesteca, apoi se pune usturoiul pisat marunt. Se orneaza dupa preferinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii