Vinetele,ardeii si frunza de telina se oparesc cateva minute,dupa care se pun la scurs, eu le pun pe chiuveta si pun o greutate deasupra.
Morcovul si varza se da prin razatoare, se pune ciapa pajita,sare si foi dafin si se amesteca bine.
Se umple vinetele si ardeii cu compozitia din morcov si varza si se leaga fiecare cu cate o frunza de telina.
Se pun intr-un vas mai mare,un rand de vinete, un rand de ardei, si se repeta.Se fierbe apa cu sare,o lingura sare la un litru apa,foi dafin si piper negru,dupa ce se raceste apa se toarna peste vinete si ardei sa se acopere, se pune un capac peste vinete si o greutate peste capac(presa).Se mureaza 2-4 zile si se pot servi ca muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii