Vinetele,ardeii si frunza de telina se oparesc cateva minute,dupa care se pun la scurs, eu le pun pe chiuveta si pun o greutate deasupra.
Morcovul si varza se da prin razatoare, se pune ciapa pajita,sare si foi dafin si se amesteca bine.
Se umple vinetele si ardeii cu compozitia din morcov si varza si se leaga fiecare cu cate o frunza de telina.
Se pun intr-un vas mai mare,un rand de vinete, un rand de ardei, si se repeta.Se fierbe apa cu sare,o lingura sare la un litru apa,foi dafin si piper negru,dupa ce se raceste apa se toarna peste vinete si ardei sa se acopere, se pune un capac peste vinete si o greutate peste capac(presa).Se mureaza 2-4 zile si se pot servi ca muraturi.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii