Se curata ceapa, se taie felii foarte subtiri si se pune intr-un castron;
Se curata castravetii de coaja, se taie felii si se pun peste ceapa;
Se spala rosiile si se taie felii potrivite, se taie ardeii grasi ca fideaua;
Se amesteca totul si se lasa la rece pina la servire;
Se prepara sosul: se fierb 2 oua, se cojesc ouale fierte, se toaca albusurile marunt, se freaca galbunusurile cu smantana pana se obtine un sos alifios care se amesteca cu maslinele tocate marunt;
Se adauga vin, zeama de lamaie, sare, cimbru si tarhon. Cand sosul este gata, se amesteca cu albusurile tocate;
Inainte de servire, salata se amesteca cu sosul, se pune pe o salatiera si se presara cu telemea rasa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii