Cartofii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert, separat se taie si se pune la fiert carnea de vitel, ambele se lasa pana se vor fierbe. Castravelete se taie rondele, ceapa julien, rosiile se taie in cuburi sau daca sunt mici in jumatati se adauga maslinele feliate, dupa ce s-au fiert cartofii se vor trage in 100 gr de unt, carnea de vitel se va taia fasii subtiri si se va trage si ea la tigaie, dupa ce sunt facuti(atat cartofi cat si feliile de carne) se adauga peste restul salatei, se adauga porumbul se sareaza se adauga fasiile de cascaval, se adauga ardeiul taiat in cubulete si se adauga patrunjelul, se amesteca si se adauga dressing-ul.
Pofta Buna
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii