Cartofii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert, separat se taie si se pune la fiert carnea de vitel, ambele se lasa pana se vor fierbe. Castravelete se taie rondele, ceapa julien, rosiile se taie in cuburi sau daca sunt mici in jumatati se adauga maslinele feliate, dupa ce s-au fiert cartofii se vor trage in 100 gr de unt, carnea de vitel se va taia fasii subtiri si se va trage si ea la tigaie, dupa ce sunt facuti(atat cartofi cat si feliile de carne) se adauga peste restul salatei, se adauga porumbul se sareaza se adauga fasiile de cascaval, se adauga ardeiul taiat in cubulete si se adauga patrunjelul, se amesteca si se adauga dressing-ul.
Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii