Pregatire:
Heringul se separa de oase daca are si se rupe in bucati mici.
Cartofii se spala,se fierb,
Morcovii se spala se fierb,
Sfecla se spala,se taie cuburi.
Preparare:
Toate legumele se curata de coaja si se taie cuburi de marimea unui zar.Pestele sa fie atat cat se poate lua dintr-o inghititura.Se amesteca si se condimenteaza toate ingredientele,se condimenteaza si se adauga otetul.Salata se da o ora la rece.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii