Pregatire:
Heringul se separa de oase daca are si se rupe in bucati mici.
Cartofii se spala,se fierb,
Morcovii se spala se fierb,
Sfecla se spala,se taie cuburi.
Preparare:
Toate legumele se curata de coaja si se taie cuburi de marimea unui zar.Pestele sa fie atat cat se poate lua dintr-o inghititura.Se amesteca si se condimenteaza toate ingredientele,se condimenteaza si se adauga otetul.Salata se da o ora la rece.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii