Pregatire:
Heringul se separa de oase daca are si se rupe in bucati mici.
Cartofii se spala,se fierb,
Morcovii se spala se fierb,
Sfecla se spala,se taie cuburi.
Preparare:
Toate legumele se curata de coaja si se taie cuburi de marimea unui zar.Pestele sa fie atat cat se poate lua dintr-o inghititura.Se amesteca si se condimenteaza toate ingredientele,se condimenteaza si se adauga otetul.Salata se da o ora la rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii