Salata finlandeza de peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.4 portii
  • Hering sau orice alt peste afumat si uscat, 0,400kg
  • Cartofi 0,400kg
  • Morcovi 0,300kg
  • Sfecla rosie din conserva 0,300kg
  • Ceapa alba 0,200kg
  • Ulei de masline 0,050 L
  • Sare,piper,
  • Otet 0,050 L

Mod de preparare

Pregatire:

Heringul se separa de oase daca are si se rupe in bucati mici.

Cartofii se spala,se fierb,

Morcovii se spala se fierb,

Sfecla se spala,se taie cuburi.

Preparare:

Toate legumele se curata de coaja si se taie cuburi de marimea unui zar.Pestele sa fie atat cat se poate lua dintr-o inghititura.Se amesteca si se condimenteaza toate ingredientele,se condimenteaza si se adauga otetul.Salata se da o ora la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise