Se coc ardeii si rosiile. Vinetele se taie felii groase (cat un deget), se pun intr-un castron, se presara sare si se lasa 2-3 ore pana iese zeama din ele. Intr-o tigaie se incinge ulei si se pun la prajit vinetele dupa ce se storc de zeama, apoi se scot pe hartie pentru a se scurge de ulei.Ardeii se curata de coaja si se rup fasii si rosiile se taie feliute tot fara coaja. Intr-un castron se pun ardeii, rosiile, usturoiul taiat feliiute, ardeiul iute taiat si acesta la fel si vinetele. Se adauga sare si cele doua linguri de otet si se amesteca bine.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii