autor:

Fara foto

» » Aperitive

SALATA FOARTE PICANTA

Autor: criss2001 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: criss2001 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
3 vinete, ardei gras,6 rosii potrivite,1 ardei iute,5-6 catei usturoi, sare, 2 linguri otet.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se coc ardeii si rosiile. Vinetele se taie felii groase (cat un deget), se pun intr-un castron, se presara sare si se lasa 2-3 ore pana iese zeama din ele. Intr-o tigaie se incinge ulei si se pun la prajit vinetele dupa ce se storc de zeama, apoi se scot pe hartie pentru a se scurge de ulei.Ardeii se curata de coaja si se rup fasii si rosiile se taie feliute tot fara coaja. Intr-un castron se pun ardeii, rosiile, usturoiul taiat feliiute, ardeiul iute taiat si acesta la fel si vinetele. Se adauga sare si cele doua linguri de otet si se amesteca bine.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA FOARTE PICANTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi noi

Cartofi noi

Se curata, spala si taie cartofii. Se preseaza intr-un prosop, dupa care se frig in uleiul incins.

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tartă cu spanac

Tartă cu spanac

1. Noi am pregătit aluatul folosind robotul de bucătărie,dar dacă nu aveţi se poate face şi

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chec din varza dulce cu mozzarella