- Ciupercile se curata, se spala si se pun la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare. Dupa ce au fiert si s-au racit se taie in cubulete mici.
- Pieptul de pui se pune la fiert separat si cand a fiert se taie in bucatele si se pune alaturi de ciuperci in salatiera.
- nMerele se dau pe razatoarea mare si se stropesc bine cu zeama de lamaie. Ceapa, mararul si patrunjelul se toaca marunt. Doua oua se taie cubulete. Cascavalul se da pe razatoarea mica.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline, maioneza din usturoi a la Tradaro, otet balsamic alb, smantana, sare, piper negru praf dupa gust.
Se orneaza cu ou taiat rondele si frunze de busuioc verde.
Se serveste dupa preferinte.
Se adauga si un stropulet de suflet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii