Carnea de vitel se pune intr-o marinata, formata din: 1 ceapa, 4-5 catei de usturoi, 1 crenguta de rozmarin, 1 frunza de salvie, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de otet balsamic si 1 ceasca de vin rose, se introduce carnea si se lasa in marinata 2 ore sa traga toate aromele.
Separat se taie salata, ardeii, ceapa, se rup bucati de urda si se adauga si bucati de cascaval foarte subtiri, se taie si rosiile in jumatati.
Dupa cele doua ore timp in care a stat carnea la marinat se scoate si se pune pe gratar, aceasta se va frige pe ambele parti pentru a se patrunde bine. Cand carnea este gata se scoate si se taie in cubulete foarte mici si se adauga peste salata, se pun alge marine deshidratate se pot inmuia in apa, sau se pun in salata si se amesteca bine si vor devenii moi.
Pentru dessign: Se poate decora cu alge marine uscate(imi pare rau ca fotografia nu a iesit foarte bine).
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii