Se aseaza bacon-ul in forma de cruce, se pune bucata de branza in mijloc si se taie usturoiul fasii, punandu-se pe branza, se adauga si ardeiul rosu 2 bastonase, se infasoara branza in bacon si se va da la cuptor pana baconul prinde culoare si este crocant
Separat se va face o salata formata din salata verde,se taie si se adauga ceapa rosie taiata julien si ardeiul bastonase se adauga si capere.
Se face dressing-ul din ulei de masline si aceto balsamico, se bate bine cu telul se sareaza si pipereaza si se pune peste salata, deasupra salatei se aseaza pachetelele din bacon si branza de capra care au fost legate fiecare in prealabil cu ½ de fir de ceapa verde, se mai rade si cateva fasii de parmezan deasupra si se poate servi.
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii