Salata Leonardo

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Salata Leonardo

Ingrediente

  • 12 felii de bacon
  • 6 bucati potrivite de branza de capra(sau rondele)
  • 4-5 catei de usturoi feliati
  • cateva frunze de salata verde
  • 100 g de cascaval
  • ½ de ceapa rosie
  • 50 g de capere
  • ½ de ardei rosu
  • ½ de ardei verde
  • 3 fire ceapa verde
  • sare, piper
  • dresing : ulei de masline si acetto balsamico

Mod de preparare

Se aseaza bacon-ul in forma de cruce, se pune bucata de branza in mijloc si se taie usturoiul fasii, punandu-se pe branza, se adauga si ardeiul rosu 2 bastonase, se infasoara branza in bacon si se va da la cuptor pana baconul prinde culoare si este crocant

Separat se va face o salata formata din salata verde,se taie si se adauga ceapa rosie taiata julien si ardeiul bastonase se adauga si capere.

Se face dressing-ul din ulei de masline si aceto balsamico, se bate bine cu telul se sareaza si pipereaza si se pune peste salata, deasupra salatei se aseaza pachetelele din bacon si branza de capra care au fost legate fiecare in prealabil cu ½ de fir de ceapa verde, se mai rade si cateva fasii de parmezan deasupra si se poate servi.

Pofta Buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise