autor:

BakeUpArtist

» » , Aperitive, Salate

Salata Mea a la Russe

Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2016

Ingrediente
- 3 cartofi medii, - 2 morcovi medii, - 150 g boabe porumb dulce, - 150 g mazăre (am folosit conservă), - 4 ouă, - 150 g sfeclă roșie în oțet, - 3-4 castraveți în oțet, - 1 ceapă verde mare, - zeama de la o lămâie, - 2 linguri muștar dulce, - 200 g brânză proaspătă de vaci, - 2-3 foi de dafin, - sare, - busuioc (am folosit uscat)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

- Fierbeți cartofii și morcovii cu foile de dafin;

- Fierbeți ouăle;

- Tocați apoi toate legumele, inclusiv murăturile, și transferați într-un bol încăpător;

- Adăugați branza de vaci maruntita, mazărea, porumbul și apoi zeama de lămâie și muștarul;

- Asezonati după preferințe cu busuioc, sare;
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Mea a la Russe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate
Salata cu gulie, ridichi si masline

Salata cu gulie, ridichi si masline

Taiati gulia si ridichile felii foarte subtiri; Cu un cutit economic (peeler) taiati fasii lungi

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate
Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Fierbem ouale de prepelita si le lasam sa se racoreasca. Intre timp, curatam napii si ii taiem cubulete.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ursu2003

    ursu2003 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2016

    si branza de vaci la ce foloseste?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • - 3 cartofi medii
  • - 2 morcovi medii
  • - 150 g boabe porumb dulce
  • - 150 g mazăre (am folosit conservă)
  • - 4 ouă
  • - 150 g sfeclă roșie în oțet
  • - 3-4 castraveți în oțet
  • - 1 ceapă verde mare
  • - zeama de la o lămâie
  • - 2 linguri muștar dulce
  • - 200 g brânză proaspătă de vaci
  • - 2-3 foi de dafin
  • - sare
  • - busuioc (am folosit uscat)

Raporteaza reteta

Retete
de BakeUpArtist
Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Blat - Se recomandă ca ingredientele să fie reci, pentru ca aluatul să fie mai fraged și

6 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

- Gutuile se spală bine, se taie în sferturi sau pe jumătăți, în funcție de preferințe

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii
Trufe de Ciocolata

Trufe de Ciocolata

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă

0 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri
ursu2003

ursu2003 (Chef de cuisine)

si branza de vaci la ce foloseste?

Adauga reteta
Retete

din Salate

Paste cu dovlecei si ciuperci Paste cu dovlecei si ciuperci

Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie felii. Dovlecelul se curata de coaja, se taie in doua si se scot semintele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate) 10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate)

Chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si

218 voturi    50 comentarii
6h 30 min
Aperitive
Salata de rucola cu portocale