autor:

BakeUpArtist

» » , Aperitive, Salate

Salata Mea a la Russe

Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2016

Ingrediente
- 3 cartofi medii, - 2 morcovi medii, - 150 g boabe porumb dulce, - 150 g mazăre (am folosit conservă), - 4 ouă, - 150 g sfeclă roșie în oțet, - 3-4 castraveți în oțet, - 1 ceapă verde mare, - zeama de la o lămâie, - 2 linguri muștar dulce, - 200 g brânză proaspătă de vaci, - 2-3 foi de dafin, - sare, - busuioc (am folosit uscat)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

- Fierbeți cartofii și morcovii cu foile de dafin;

- Fierbeți ouăle;

- Tocați apoi toate legumele, inclusiv murăturile, și transferați într-un bol încăpător;

- Adăugați branza de vaci maruntita, mazărea, porumbul și apoi zeama de lămâie și muștarul;

- Asezonati după preferințe cu busuioc, sare;
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Mea a la Russe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate
Pastrav la cuptor cu salata marocana de morcovi si naut

Pastrav la cuptor cu salata marocana de morcovi si naut

Salata: Preincalzim cuptorul. Pregatim ingredientele. Morcovii se curata si se spala si se taie

1 vot    0 comentarii
1h
Salate
Salata de boeuf-fara carne

Salata de boeuf-fara carne

Radacinoasele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert. Mazarea(daca este cruda) se pune

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ursu2003

    ursu2003 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2016

    si branza de vaci la ce foloseste?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • - 3 cartofi medii
  • - 2 morcovi medii
  • - 150 g boabe porumb dulce
  • - 150 g mazăre (am folosit conservă)
  • - 4 ouă
  • - 150 g sfeclă roșie în oțet
  • - 3-4 castraveți în oțet
  • - 1 ceapă verde mare
  • - zeama de la o lămâie
  • - 2 linguri muștar dulce
  • - 200 g brânză proaspătă de vaci
  • - 2-3 foi de dafin
  • - sare
  • - busuioc (am folosit uscat)

Raporteaza reteta

Retete
de BakeUpArtist
Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Blat - Se recomandă ca ingredientele să fie reci, pentru ca aluatul să fie mai fraged și

6 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

- Gutuile se spală bine, se taie în sferturi sau pe jumătăți, în funcție de preferințe

0 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri pentru copii
Trufe de Ciocolata

Trufe de Ciocolata

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă

0 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri
ursu2003

ursu2003 (Chef de cuisine)

si branza de vaci la ce foloseste?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate

Humus reţetă Humus reţetă

Nautul la conserve se mentine destul de bine, din punct de vedere al nutrientilor, existand o pierdere de maximum 15% de vitamine fata

0 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post
Salata ruseasca vegetala Salata ruseasca vegetala

In afara de cartofi, celelalte legume le fierb in apa cu putina sare 10 minute si le strecor. Cartofii, castravetii si ardeiul murat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata cu gulie, ridichi si masline