Se tai ardeii bastonase mici, ceapa verde marunt, surimi bucatele mici.
Se pun intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline ardeii si ceapa,cand s-au muiat un pic se adauga usturoiul si bucatelele de surimi.
Sunt gata cand bucatelele de surimi incep sa se desfaca in suvite lungi.
Se scot intr-un castron, se lasa sa se raceasca si se stropesc cu zeama de lamaie dupa gust.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii