Telina si morcovul curatate se dau pe razatoarea mica.
Rosia , castravetele si ardeiul se taie felii subtiri.
Salata spalata si stearsa se rupe bucatele cu mana.
Oul fiert tare se curata si se taie cubulete.
Conserva de ton se scurge de uleiul de pe ea, apoi se marunteste.
Se amesteca toate legumele si pestele ,se asezoneaza si se poate servi ca atare sau cu un iaurt amestecat in legume.
O mancare usoara dar foarte sanatoasa.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii