Pregatire:
Codul file,se spala si se fierbe 10 min. cu 10 grame de otet.
Hreanul radacina se curata,se rade si se stoarce bine intr-un prosop curat.
Ceapa se curata si se toaca.
Mararul se spala,se zvanta si se toaca.
Salata verde se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece.
Ouale se spala si se fierb foarte tare.
Rosiile se spala si se taie felii.
Preparare:
Pestele se taie in cuburi de 1 cm latime,se amesteca cu rosiile ceapa si salata verde rupta cu mana sau taiata in bucati mari.Amestecul se da la rece o ora.Din hreanul ras,frisca lichida sau smantana dulce,sare,piper alb,otet si pasta de hrean se face un dresing.Salata se monteaza pe un platou si se decoreaza cu oua fierte felii si marar proaspat crengute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii