Cartofii se spala si se fierb in coaja.
Dupa ce au fiert se lasa la racit,apoi se curata de coaja si se taie dupa preferinta.Eu i-am taiat felii mai groase.
Ceapa se curata,se spala,se taie bucatele mici(rondele),se pune peste cartofi.
Ouale se pot fierbe si ele in apa cu cartofi in jur de 10-12 minute,pt ca trebuie sa fie tari.
Apoi se decojesc si se maruntesc.
Se potriveste gustul de sare si piper.
Se adauga maioneza,se amesteca bine,dar cu grija sa nu se sfarame prea tare cartofii.
Se serveste cu masline negre.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii