Cartofii se spala si se fierb in coaja.
Dupa ce au fiert se lasa la racit,apoi se curata de coaja si se taie dupa preferinta.Eu i-am taiat felii mai groase.
Ceapa se curata,se spala,se taie bucatele mici(rondele),se pune peste cartofi.
Ouale se pot fierbe si ele in apa cu cartofi in jur de 10-12 minute,pt ca trebuie sa fie tari.
Apoi se decojesc si se maruntesc.
Se potriveste gustul de sare si piper.
Se adauga maioneza,se amesteca bine,dar cu grija sa nu se sfarame prea tare cartofii.
Se serveste cu masline negre.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii